Ausmas aknu salāti

Sastāvdaļas

  • Aknas + sīpoli + marinēti gurķi
  • (līdzīgās proporcijās)
  • Tomātu mērce (parastā)
  • Sāls/sojas mērce

Pagatavošana

1 min.
  1. Visas sastāvdaļas tiek sagrieztas garenās un vidēji smalkās strēmelēs. Sīpolus atsevišķi apcep eļļā uz pannas. Atsevišķi tiek ceptas arī aknas, beigās pievienojot sāli vai sojas mērci (nedaudz). Nedaudz atdzesē un tad visas sastāvdaļas sajauc kopīgā traukā un pievieno tomātu mērci.
  2. Garšo gardi!
  3. P.S. Ja vēl prasās pikantuma, var pievienot arī citas garšvielas pēc garšas.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi