Sākums > Receptes > Uzkodas

Vistas fileja medus un sinepju glazūrā (1 pers.)

2005. gada 1. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Izvāri rīsus.
2. - Kamēr rīsi vārās, pagatavo medus un sinepju glazūru. Ieliec bļodā medu, sinepes, pielej sojas mērci un olīveļļu. Visu sajauc viendabīgā masā. Tai jābūt tekošai kā medum.
3. - Vistas fileju sagriez trīs strēmelēs, pārkaisi ar sāli un pipariem, apviļā miltos, tad sakultā olā un cep uz sakarsētas pannas, kamēr gatava. Pāri pārlej sagatavoto glazūru.
4. - Noblanšē franču pupiņas un apcep tās sviestā.
5. - Liec uz šķīvja rīsus, virsū pupiņas un vistas filejas strēmelītes. Pārlej ar atlikušo glazūru.
Uz augšu