Sākums > Receptes > Uzkodas

Karstā tomātmaize

2005. gada 1. jūnijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Ķiršu tomātu liek uz cepamās pannas, pārslaka ar olīveļļu, apskaisa ar sāli un pipariem, samaisa un liek cepties uzkarsētā krāsnī 160 grādos ~ 30 min.
2. Pa to laiku baltmaizes šķēles apsmērē ar sviestu un apgrauzdē uz pannas viegli brūnas.
3. Sieru sagriež vidēji biezās šķēlēs, sieru brīvi izvēlas pēc savas gaumes.
4. Kad tomātiņi apcepušies brūni, uz saceptās maizītes liek šķēli siera, virsū tomātiņus un svaigu bazilika lapiņu, papildus aromātam un svaigumam.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu