Karstā tomātmaize

5 1
Karstā tomātmaize
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 9 ķiršu tomāti
  • 3 šķēle/s baltmaizes
  • 3 šķēle/s siera pēc izvēles
  • Sviests
  • Svaigs baziliks
  • Olīveļļa
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 šķipsna/s piapru

Pagatavošana

40 min.
  1. Ķiršu tomātu liek uz cepamās pannas, pārslaka ar olīveļļu, apskaisa ar sāli un pipariem, samaisa un liek cepties uzkarsētā krāsnī 160 grādos ~ 30 min.
  2. Pa to laiku baltmaizes šķēles apsmērē ar sviestu un apgrauzdē uz pannas viegli brūnas.
  3. Sieru sagriež vidēji biezās šķēlēs, sieru brīvi izvēlas pēc savas gaumes.
  4. Kad tomātiņi apcepušies brūni, uz saceptās maizītes liek šķēli siera, virsū tomātiņus un svaigu bazilika lapiņu, papildus aromātam un svaigumam.

    Lai labi garšo!
    Kad tomātiņi apcepušies brūni, uz saceptās maizītes liek šķē...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas