Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dzērieni Rabarberu kvass

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg rabarberu
  • 6 litri ūdens
  • 600 g cukura
  • 30 g rauga
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizotus, gabaliņos sagrieztus rabarberus pārlej ar vārošu ūdeni un atstāj, lai ievelkas garša un skābums. Nokāš. Ja vēlas, var pielikt dedzinātu cukuru, lai kvass iegūtu iedzeltenu krāsu. (Ja pievieno kādu ogu sulu, tas kļūs sārts). Pieliek cukuru un remdenā ūdenī ar nelielu cukura daudzumu sagatavotu ieraugu. Raudzē siltā vietā (apmēram 15 °C), kamēr augšā paceļas baltas putas. Tad pirms pildīšanas pudelēs izkāš. Pudeles novieto aukstā vietā. Labi noraudzēts, nostāvējies kvass ir ļoti atspirdzinošs.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas