Liellopu fileja ar sieru

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopu filejas
  • 60 g augu eļļas
  • 150 g sīpolu
  • 6 -8 saldie pipari
  • 1 pāksts aso piparu
  • 6 tomāti
  • 40 g sarīvēta siera
  • Sāls
  • Ķimenes
  • Malti melnie pipari
  • Pētersīļu zaļumi
  • Karijs

Pagatavošana

1 min.
  1. Sasmalcinātus sīpolus apcep zeltainus, virsū liek plānas filejas šķēles, uzber sāli, garšvielas un ātri apcep. Pievieno salmiņos sagrieztu papriku, tomātu gabaliņus, uzkarsē, tad pievieno kariju. Pārkaisa ar rīvēto sieru, pētersīļu zaļumiem un tūlīt pasniedz. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, rīsiem vai sāļiem baltmaizes radziņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi