Pašu jogurts

3 1

Sastāvdaļas

  • Piens 3litri
  • 0.1 Dzīvs jogurts 100mililitri ( 0,1 litrs)

Pagatavošana

180 min.
  1. Pienā iejauc jogurtu, kuru var, kuru nē noskaidro pēc pieredzes.
  2. atšķirībā no kefīra jeb rūgušpiena, kas sarūgst pasi, šīs receptes noslēpums ir paaugstinātā temperatura- ap 40 grādi Celsija, ko panak reizes tris pa desmit minūtēm iegremdejot 3 litru burku sikltā ūdenī.
  3. ja viss izdarits pareizi, tad iegūtais produkts atšķiras no rūgušpiena.
  4. Var piejaukt ievārijumu vai izmantot krejuma vietā pie salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti