Ne cepti, ne vārīti kartupeļi

Sastāvdaļas

  • Mizoti kartupeļi
  • Ūdens
  • Sāls
  • Buljona kubiņi vai
  • Sēnes
  • Eļļa

Pagatavošana

20 min.
  1. Receptes būtiba ir cept jau apvārītus kartupeļus kas ir sasūkuši sevī ūdeni ar piedevām ( buljonu, sēņu, gaļas u.c. garšas un pēc vārišanas ir pusgatavi. To var pateikt, kad griezumā redz tādu kā neviendabīgu masu, tīklu utt.Vāra apmēram pusi no paredzētā laika.
  2. Tad kartupelus sagriež škēlēs vai salmiņos un ātri apcep eļļā. pareizi sagatvoti kartupeļi ir no iekspuses suligi, nepiesūkušies ar eļļu, bet kraukšķīgi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi