Siera zupa ar garnel

Sastāvdaļas

  • Burkāni
  • Kartupeļi
  • Sīpoli
  • Kausētais siers 2 iepakojumi (var parasto, var ar garneļu piegaršu)
  • Attīrītās garnekonservētie zirnīši
  • Sāls, baltie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzliek vārīties ūdeni.
  2. Sīpolus nomizo, smalki sagriež, apcep uz pannas. Kad sīpoli apcepti, klāt liek smalki sagrieztus burkānus un nedaudz pārlej ar ūdeni, lai suatējas. Kad burkāni mīksti, visu liek klāt ūdenim.
  3. Kartupeļus nomizo un sagreiž nelielos kubiciņos. Liek ūdenī. Kad kartupeļi gandrīz gatavi, zupā iemaisa sieru. īstenībā šī procedūra ir vissarežģītākā. Siers ir jāņem ar ēdamkaroti no paciņas un uzmanīgi jāiemaisa ūdenī. Sieru no karotes izlaist nedrīkst, lai zupā nebūtu siera kunkuļu.
  4. Kad siers iemaisīts, zupā liek garneles un zirnīšus (ar visu ūdeni).
  5. Un sanāk ļoti garšīgi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi