Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
1
Jaunākie Vecākie
G
GMC
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tā nav skābēšana, bet gan sālīšana. Gan sālot,gan skābējot nepiekopju sēņu pārmērīgu nosusināsānu jo nepietiks sēnēs esošais mitrums pievienojot sāli un cukuru,pat ar slogu nedabūsiet mitrumu augšā, nāksies maisīt sālsūdeni lai nosegtu sēņes.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes