Albinas torte

Sastāvdaļas

  • 1 ritulis siera „Albina” bez sāls (Latgales piens)
  • 500 g apelsīnu jogurta
  • 75 g šokolādes krēma „Nutella”
  • 2 apelsīni
  • Putukrējums
  • Cukurs
  • Želatīns
  • Lazdu rieksti un tumšā šokolāde pārkaisīšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Albinas siera rituli sagriež 5 ripās. Apelsīnus sagriež mazās plakanās šķēlītēs. Želatīnu izkausē un pievieno apelsīnu jogurtam (ja vajag, jogurtam pievieno cukuru), sajauc ar apelsīniem. Kad masa sāk sastingt, smērē starp kārtām. Nākošajās divās kārtās smērē šokolādes Nutellu vai līdzīgu krēmu. Virsu glazē ar šokolādes glazūru vai pārsmērē ar saputotu putukrējumu, pārkaisa tumšās šokolādes skaidiņas, sadrupinātus lazdu riekstus, dekorē ar apelsīna šķēlītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi