Cepts kamambera siers

Sastāvdaļas

  • 4 kamambēra gabala pusšķēlītes (250g)
  • 2 olas
  • 2 ēdamk. kviešu miltu
  • 1 tējk. rupju samaltu melno piparu
  • Cepamie tauki vai eļļa
  • 4 šķēles tostermaizeszemeņu ievārījums

Pagatavošana

1 min.
  1. Ņem veselu vai pusi siera rituļa un ledusskapī labi atdzesē. Sakuļ olas, sajauc kviešu miltus ar pipariem. Siera gabalus apviļā vienu pēc otra sakultā olā un kviešu miltos, vēlreiz atdzesē 15 minūtes, tad cep karstos cepamos taukos vai eļļā (177 C) zeltaini brūnus un uzliek uz sietiņpaplātes. Maizes šķēles sacep tosterī un pēc tam uz tām uzliek siera gabalus. Pasniedz karstas ar zemeņu ievārījumu desertā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi