Linu buntītes

Sastāvdaļas

  • 250 g sviesta
  • 2 olas
  • 400 g miltu
  • Dažas karotes piena
  • Ceturtdaļpaciņas rauga

Pagatavošana

1 min.
  1. Raugu ar pienu atšķaida un samaisa ar visām piedevām.
  2. Ar cukuru sarullē garās strēmelēs, kuras sagriež apmēram 6 cm garas.
  3. Gagaliņus pāris reižu aptin vienu ap otru.
  4. Liek uz sagatavotas plātes un uzraudzē.
  5. Cep mērenā siltumā gaiši brūnas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi