Ābolu bole

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg āboli
  • 2 citronu sula
  • 2.5 glāzes cukura
  • 2 l aukstas, stipras tējas
  • 1 pudele šampanieša

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus notīra un sagriež nelielos gabaliņos, ieber emaljētā katliņā, pievieno citronu sulu. To visu aplej ar ļoti stipru tēju, pieber klāt cukuru, uzliek vārīties un noliek aukstumā uz 5-6 stundām.Pirms pasniegšanas visu pārlej boles traukā un pievieno šampanieti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi