Ceptie kartupeļi seišeļu salu gaumē

Sastāvdaļas

  • Apelsīns
  • Augu eļļa
  • Ķiploka galviņa
  • Čillī pipars
  • Saldie pipari
  • Bundža kokosriekstu piena
  • Precīzas proporcijas man diemžēl nav zināmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagrieztu apelsīnu liek cepties augu eļļā, tad pievieno sagriezto ķiploku galviņu, sīki sagriež čillī piparu un pievieno apelsīnam. Apmēram kilogramu kartupeļu sagriež salmiņos un liek cepties, kad kartupeļi ir sabrūnējuši liek sagrieztus saldos piparus un pielej kokosu pienu. Sautē uz vidējas uguns vēl aptuveni 15 minūtes, pieber sāli pēc garšas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi