Bebra astes našķis

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 bebra aste,sāls un ūdens

Pagatavošana

60 min.
  1. Katliņā liek bebra asti,pievieno 1ēdamkaroti sāls un ūdeni,lai aste būtu apsegta.Vāra aptuveni 60 minūtes,dažreiz pamaisot,vāra uz nelielas uguns.Gatavību nosaka,kad griezuma vietā āda sāk atdalītie no mīkstuma.
  2. Nedaudz atdzesē un lēnām atdala ādu no mīkstuma(līdzīgi kā vārot liellopa mēli).Astes kauliņam no abām pusēm atdala mīkstumu.Sagriež nelielios gabaliņos un apkaisa ar nelielu dadzumu sāls.Pasniedz siltu.

Komentāri

Diāna 2009. gada 15. jūnijs 20:30
Paldies iepriekšējiem komentētājiem par komentāriem! Citādi es diezvai sadūšotos kaut ko tādu pagatavot! Izskatās un smaržo pabriesmīgi, bet garšo labi! Pēc cūkas auss vai cūkas šņukura!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni