Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena un ķiršu saldējums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 225 g ķiršu
  • 225 g cukura
  • 450 g biezpiena
  • 0.4 l trekna saldā krējuma
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 2 ēdamkarotes rīvētu mandeļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķiršus noskalo tekošā ūdenī. Nomazgātās ogas sakārto uz dvieļa. Pāris ķiršu var atstāt izdekorēšanai, pārējiem izņem kauliņus un samaļ mikserī vai saspiež. Ķiršus sajauc ar pusi no cukura. Biezpienu sajauc ar atlikušo cukuru, līdz krēma konsistencei, pievieno samaltos ķiršus. Saldo krējumu sakuļ cietās putās, daļu atstāj dekorēšanai, pārējo jauc klāt biezpiena krēmam. Formu, kurā liksi krēmu, iesmērē ar medu un pārkaisa ar mandelēm. Formā liek sagatavoto krēmu un uz 4-5 stundām ievieto saldētavā. Pirms pasniegšanas formu iegremdē karstā ūdenī un gatavo krēmu dekorē ar putukrējumu un ogām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgie pelmeņi

Sātīgie pelmeņi

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas