Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Karaliskā biezpienkūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 gr.sviesta vai cep.margarīna Eve
  • 5 tējkarotes dzēstas sodas (uzlej etiķi)
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 2 glāzes miltu
  • 5 kg sausa biezpiena (sveramo)
  • 1 glāze cukura
  • 4 olas
  • Vanilīns,rozīnes,citrona rīvētā miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. No sviesta,cukura,miltiem un sodas izgatavo drupaču mīklu.Kūkas formu diametrā 26 cm izklāj ar cepampapīru (arī malas) un ieliec mīklu nelielu daļu atstāj viesas pārkaisīšanai, un izveido pamatni ar mazu maliņu piespiežot ar roku.
  2. Sagatavo pildījumu : sausu biezpienu sajauc ar cukuru,vanilīnu,rozīnēm un četrām olām.Pievieno citrona miziņu vai citrona esenci.Masu lej uz mīklas un pārkaisa ar pārpalikušo mīklu.Cep 180 grādos līdz zeltainai
  3. krāsai.
  4. Lai garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas