Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Treknā biezpiena torte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 kg biezpiens
  • 5 l salda krējuma
  • 5 l piens
  • 2 gl cukura
  • 2 kg marmelādes Gundega
  • 1 citrons
  • 3 kg cepumi Selga
  • 5 ēd/k želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pienā ieber želatīnu,silta ūdens peldē uzbriedina.Biezpienu sakuļ virtuves kombainā, vai samaļ caur gaļasmašīnu, pievieno sagrieztas marmelādes konfektes, cukuru, pierīvē citrona miziņu, piespiež visa citrona sulu.Sakuļ putukrējumu.Samaisa biezpienu ar putukrējumu,pielej pienu ar želatīnu.Formu izklāj ar cepumiem,ielej pusi masas,vēlreiz cepumi un atlikušo masu.
  2. Ieteicams gatavot iepriekšējā dienā.

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes