Treknā biezpiena torte

Sastāvdaļas

  • 5 kg biezpiens
  • 5 l salda krējuma
  • 5 l piens
  • 2 gl cukura
  • 2 kg marmelādes Gundega
  • 1 citrons
  • 3 kg cepumi Selga
  • 5 ēd/k želatīna

Pagatavošana

1 min.
  1. Pienā ieber želatīnu,silta ūdens peldē uzbriedina.Biezpienu sakuļ virtuves kombainā, vai samaļ caur gaļasmašīnu, pievieno sagrieztas marmelādes konfektes, cukuru, pierīvē citrona miziņu, piespiež visa citrona sulu.Sakuļ putukrējumu.Samaisa biezpienu ar putukrējumu,pielej pienu ar želatīnu.Formu izklāj ar cepumiem,ielej pusi masas,vēlreiz cepumi un atlikušo masu.
  2. Ieteicams gatavot iepriekšējā dienā.

Komentāri

dace paegle 2009. gada 24. decembris 11:29
Vēl viens variants.Biezpiena masa ar visām sastāvdaļām bez marmelādes konfektēm.Otra kārta zemeņu želeja.Tad jāgaida kad želeja sarec un virsū biezpiena kārta un izrotā ar svaigām zemenēm.Tas zemeņu laikā.Pamēģiniet,nu ļoti garšīgi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi