Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pikantā Boloņas mērce

Pikantā Boloņas mērce

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltas liellopu gaļas
  • 1 sīpols, vidēja lieluma
  • Tomātu mērce
  • 1 ēd. k. saldā krējuma
  • Gaļas kopējā garšviela
  • Sāls
  • Malti melnie pipari
  • Malta saldā paprika
  • Malti čili pipari
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Sakarsētā pannā ielej eļlu. Apcep smalki sagrieztu sīpolu, līdz tas kļūst mīksts.
  2. Pievieno malto gaļu, un ar ēdamkaroti sasmalcina, lai gaļas masa būtu vienmērīgi smalka, bez kunkuļiem.
  3. Kad gaļa apcepusies, pievieno tomātu mērci tik daudz, lai tā pārklātu visu gaļu, tad pievieno saldo krējumu. Un kā pēdējais - garšvielas.
  4. Un te nu pēc sirds patikas tādos daudzumos, kā vēlas - sāls, gaļas kopējā garšviela, maltie melnie pipari, saldā maltā paprika, čili pipari. Mērcei jābūt diezgan pikantai.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās kabaču kotletes

Sulīgās kabaču kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas