Fiksais biskvīts

Fiksais biskvīts
Foto: Depositphotos.com
Šokolādes biskvīta pagatavošanai 1 karoti miltu aizstāj ar 1 karoti kakao. Garšas uzlabošanai var pievienot aromātiskās eļļas un vanilīnu.

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 3 ēd. k. miltu
  • 3 ēd. k. cukura

Pagatavošana

20 min.
  1. Olas saputo ar cukuru stingrās putās.
  2. Pakāpeniski iesijā un uzmanīgi iecilā miltus. No pārāk intensīvas maisīšanas bskvīta mīkla sakritīsies.
  3. Nekavējoties lej formā, kas jau iepriekš izklāta ar cepamo papīru un iesmērēta ar sviestu / eļļu / margarīnu.
  4. Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī (200 grādi) 10 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī (200 grādi) 10 minūtes....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi