Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Siera kliņģerīši ar ķimenēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g Holandes siera
  • 1 tējk. ķimeņu
  • 500 g miltu
  • 300 g sviesta
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 tējk. universālā garšvielu maisījuma
  • 1 ēd. k. ūdens
  • 1 ola (klinģerīšu pārsmērēšanai)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Saputotam sviestam pievieno miltus, smalki sarīvētu sieru un pievieno atlikušās sastāvdaļas.
  2. Mīklu ātri samīca un noliek aukstumā uz 2 stundām uzbriest.
  3. Tad siera mīklu sadala lodītēs apmēram 50 g svarā.
  4. No katras lodītes izveltnē aukliņu, ko saloka kliņģerītī.
  5. Kliņģerīšus pārsmērē ar olu un cep cepeškrāsnī pie 160-180°C līdz gaiši dzeltenbrūnai krāsai.
  6. * Siera kliņģerīši labi garšo pie tējas, kafijas un buljona.
  7. Labu apetīti!

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas