Vasaras vidus

Sastāvdaļas

  • 1 liela sauja zemenes, sagrieztas skeles
  • 1 liela sauja avenes
  • 2 apelsini
  • 2 vanilas pakstis
  • 2 edk.pudercukurs
  • 1 karbina mascarpone
  • 2 sviesta cepumi

Pagatavošana

5 min.
  1. Zemenes un avenes liek bloda, norive mizinu un izspiez sulu no viena apelsina, pievieno ogam. Pieliek 1 edk.pudercukuru un seklinas no 1 vanilas paksts. Viegli apmaisa un atstaj, lai ievelkas.
  2. Tikmer mascarpone samaisa ar otru karoti pudercukura, norivetu mizinu un sulu no otra apelsina, ka ari ar seklinam no otras vanilas paksts.
  3. Mascarpones maisijumu sadala uz 2 skivjiem, vidu iespiez padzilinajumu, kur liek ogas. Parlaista ar skidrumu, kas izveidojies no ogam un parkaisa ar sadrupinatiem sviesta cepumiem.
  4. Atri un tik garsigi, ka tie, kas to edis, pec tam miles Jus visu muzu!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi