Ābolu maizītes

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Baltmaize
  • Sviests
  • Krējums
  • Cukurs
  • Kanēlis

Pagatavošana

30 min.
  1. Šī ir no vecajām, nepārspētajām receptēm – supervienkārši, lēti, ātri un supergaršīgi!
  2. Baltmaizes šķēles apsmērējam ar sviestu, uz apsmērētās puses glīti kārtojam ābolus, apsmērējam ar krējumu, uzberam cukuru un kanēli. Liekam uz pannas, un krāsnī. Gatavs kad āboli mīksti, un apakša gaiši brūna un kraukšķīga.
  3. Sevišķi labi smeķē svētdienu rītos un vēsos rudens vakaros! Un visa māja smaržo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi