Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kabaču lečo ungāru gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vidējs sīpols
  • 4 ēd.k. eļļas
  • 4 vidēji tomāti
  • 8 nelielas zaļas paprikas
  • 1 kg rīvētu kabaču
  • Sāls
  • Asā paprika
  • 5 l ūdens
  • 2 dl krējums
  • 2 ēd.k. miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīki sagrieztus sīpolus apcep, pievieno sagrieztus tomātus un kopā cep kamēr paliek biezenis. Papriku sagriež 2-3cm lielos kubiciņos un kopā ar sarīvēto kabaci pievieno tomātu masai. Tad pievieno sāli un aso papriku un aplej ar 1.5dl ūdens un zem vāka sautē kamēr dārzeņi kļūst mīksti(apm.15-20min.). Pa to laiku samaisa atlikušo ūdeni ar krējumu un miltiem un pievieno sautējumam, pēc tam drusku vēl pavāra.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas