Kabaču lečo ungāru gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 vidējs sīpols
  • 4 ēd.k. eļļas
  • 4 vidēji tomāti
  • 8 nelielas zaļas paprikas
  • 1 kg rīvētu kabaču
  • Sāls
  • Asā paprika
  • 5 l ūdens
  • 2 dl krējums
  • 2 ēd.k. miltu

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīki sagrieztus sīpolus apcep, pievieno sagrieztus tomātus un kopā cep kamēr paliek biezenis. Papriku sagriež 2-3cm lielos kubiciņos un kopā ar sarīvēto kabaci pievieno tomātu masai. Tad pievieno sāli un aso papriku un aplej ar 1.5dl ūdens un zem vāka sautē kamēr dārzeņi kļūst mīksti(apm.15-20min.). Pa to laiku samaisa atlikušo ūdeni ar krējumu un miltiem un pievieno sautējumam, pēc tam drusku vēl pavāra.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi