Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ķidu zupa 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mājputnu ķidas 150 g
  • Burkāni 25 g
  • Sīpoli 15 g
  • Pētersīļi un selerijas 10 g
  • Kartupeļi 200 g
  • Grūbas vai rīsi 5 g
  • Āboli 50 g
  • Garšvielas
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mājputnu ķidas (galva, kakls, kājas, spārni, kuņģis, sirds) pārlej ar ūdeni, uzvāra, noputo un vāra, līdz gala mīksta. Izkāstā buljonā liek salmiņos sagrieztus burkānus, sīpolus, pētersīļus un selerijas, kubikos sagrieztus kartupeļus. Kad kartupeļi gandrīz mīksti, pievieno atsevišķi vārītas grūbas vai rīsus, piparus, lauru lapas, sāli, nemizotus, no serdēm atdalītus, gabaliņos sagrieztus ābolus un vāra 5—10 minūtes.
  2. Gaļu no ķidām atdala un, gabaliņos sagrieztu, liek zupā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu zefīri

Rabarberu zefīri

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas