Saldie biezpiena namiņi

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiena
  • 100 g cukura
  • ½ tējk. vaniļas cukura
  • 30 g balto rozīņu
  • 30 g tumšo rozīņu
  • Cepumi "Selga"
  • 30 g sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu izberš caur sietu vai samaļ gaļasmašinā. Tam pievieno cukuru, vaniļas cukuru, rozīnes un pusmīkstu sviestu.
  2. Ņem cepumu "Selga" un uz tā uzliek biezpiena masu. Šim cepumam pie 2 no pretējām malām pieleik pa cepumam "Selga", veidojot cepumu trijstūrīti jeb namiņu, kas pildīts ar biezpiena masu. Jālūko, lai biezpiena masa būtu izvietota pa visu namīņa iekšpusi.
  3. Namiņus liek uz 5 stundām ledusskapī. Tad katru namiņu pārgriež uz pusēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi