Pikantās "dzintara" vafelītes

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa kausētā siera "Dzintars"
  • tējkarote ķimeņu
  • 5 ēd.karotes kviešu miltu
  • 1 ēd.karoti margarīna

Pagatavošana

40 min.
  1. Visas sastāvdaļas labi sajauc, tā, lai pārāk nelīp pie rokām.
  2. Ja grib vēl pikantāk, var drusciņ pielikt kādu "Vegetas'' tipa garšvielu, vai ķiplociņu.
  3. Ja kādam ne visai garšo ķimenes, tad var iztikt arī bez tām.
  4. Sakarsētā vafeļu pannā liek ½ tējk. piciņas ar palielām atstarpēm.
  5. Izcepas ātri un ir ļoti garšīgi, sevišķi ar alu.
  6. Lai izdodas un priecīgus Jāņus!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi