Kačapa

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 4 ēdamkarotes ar kaudzi milti
  • 100 -200 gr. piens
  • 1 bundžiņa konsevētā kukurūza
  • 1 tēkarotes cukura
  • 100 -100 gr. rīvējama siera
  • 100 gr. skābs krējums
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

10 min.
  1. Gatavo pankūku mīklu:
  2. Olas, miltus,pienu, cukuru,maisa, līdz veidojas viendabīga masa (bez kunkuļiem).Mīklai jābūt parasto pankūku biezumā, ja mīkla pārāk škidra, vēl pievieno miltus.
  3. Pēdējo pievieno kukurūzu (bez šķidruma), labi izmaisa.
  4. Karstā pannā ielej miklu (pankūkas lielums tāds kā plānās pankūkas).No abām pusēm labi apcep. Pirms pankūkas noņemšanas tai uzrīvē sieru un pankūku pārloka uz pusēm (siers paliek pankūkas vidū).
  5. Pasniedz karsas ar krējumu.
  6. Pankūkas ļoti sātīgas, 2-3 pilnīgi pietiek.
  7. Ar receptē uzrādīto produktu daudzumu brokastīs pabarosiet vismaz 4 cilvēkus.
  8. Šī recepte nāk no Venecuēlas ! Mūsu ģimenei garšo! Labu apetīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi