Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Marinētas vistas cepetis

Marinētas vistas cepetis

FOTO: Depositphotos.com

Esmu sagatavojusi "Savu garšvielu" - kaltēto raudeni uz pusēm ar maltiem melnajiem pipariem!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 vistu šķinķīši bez kaula
  • 1 vidējs citrons
  • 1 deserta karote kaltēta, malta raudene
  • ½ tējk. svaigi maltu melno piparu
  • Sāls
  • Cukurs
  • 2 olas
  • 5 ēd. k. miltu
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas šķiņķīšus izklapē ar gaļas āmuriņu. No abām pusēm ierīvē ar malto raudeni, pipariem, sāli, cukuru.
  2. Sagriež citronu šķēlītēs, sakārto kārtām ar vistas gaļu, nedaudz noslogo, liek vēsumā.
  3. Otrā dienā marinēto gaļu cep apviļātu miltos un olā! Cep uz mērenas uguns, lai cepšanas laiks būtu ilgāks, jo gaļas gabali ir pabiezi!
  4. Ja gaļu vēlas izteikti mīkstu, gatavos cepeša gabaliņus var pasutināt katliņā.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas