Marinētas vistas cepetis

4 1
Marinētas vistas cepetis
Foto: Depositphotos.com
Esmu sagatavojusi "Savu garšvielu" - kaltēto raudeni uz pusēm ar maltiem melnajiem pipariem!

Sastāvdaļas

  • 4 vistu šķinķīši bez kaula
  • 1 vidējs citrons
  • 1 deserta karote kaltēta, malta raudene
  • ½ tējk. svaigi maltu melno piparu
  • Sāls
  • Cukurs
  • 2 olas
  • 5 ēd. k. miltu
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas šķiņķīšus izklapē ar gaļas āmuriņu. No abām pusēm ierīvē ar malto raudeni, pipariem, sāli, cukuru.
  2. Sagriež citronu šķēlītēs, sakārto kārtām ar vistas gaļu, nedaudz noslogo, liek vēsumā.
  3. Otrā dienā marinēto gaļu cep apviļātu miltos un olā! Cep uz mērenas uguns, lai cepšanas laiks būtu ilgāks, jo gaļas gabali ir pabiezi!
  4. Ja gaļu vēlas izteikti mīkstu, gatavos cepeša gabaliņus var pasutināt katliņā.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Bērniem 2015. gada 10. decembris 12:05
Vistas slinkās karbonādes:fileju sagriež cm kubiciņos un cepšana ilgst 15 min.Viss pārējais-kā receptē. Tikai marinē 30 min bez citrona.
**** 2015. gada 10. decembris 08:43
lai būtu mīkstāki un sulīgāki,pirms cepšanas vajag gabaliņus apsmērēt ar sinepēm,tad olā,miltos un cept!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni