Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Marinētas vistas cepetis

2005. gada 24. maijs
Foto: Depositphotos.com
Esmu sagatavojusi "Savu garšvielu" - kaltēto raudeni uz pusēm ar maltiem melnajiem pipariem!
Pagatavošana
30 min
1. Vistas šķiņķīšus izklapē ar gaļas āmuriņu. No abām pusēm ierīvē ar malto raudeni, pipariem, sāli, cukuru.
2. Sagriež citronu šķēlītēs, sakārto kārtām ar vistas gaļu, nedaudz noslogo, liek vēsumā.
3. Otrā dienā marinēto gaļu cep apviļātu miltos un olā! Cep uz mērenas uguns, lai cepšanas laiks būtu ilgāks, jo gaļas gabali ir pabiezi!
4. Ja gaļu vēlas izteikti mīkstu, gatavos cepeša gabaliņus var pasutināt katliņā.
5. Labu apetīti!
Uz augšu