Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 125 g sviesta
  • 150 g cukura
  • 4 olu dzeltenumi
  • 250 g kv.miltu
  • Naža gals briežraga sāls
  • Pildījumam
  • ½kg zemeņu
  • 150 g cukura
  • 4 olu baltumi
  • 5 g želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu saputo ar cukuru, līdz tas izkusis, pievieno ūdenī izšķīdinātu briežraga sāli, izsijātus kv.miltus un samaisa. Mīklu sadala 3 daļās, katru atsevišķi liek tortes veidnē un cep.
  2. Zemenes nomazgā, notecina un izberž caur sietu, pievieno cukuru, samaisa, pievieno uzbriedinātu, izkausētu želatīnu. Kad zemeņu masa sāk sabiezēt, tajā iecilā saputotus olu baltumus. Izceptās mīklas plāksnes atdzesē, liek kārtām ar pildījumu. Arī virsējo kārtu un malas pārziež ar zemeņu masu. Grezno ar svaigām veselām zemenēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gurķi korejiešu gaumē

Gurķi korejiešu gaumē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas