Brūnās bučiņas

Sastāvdaļas

  • 3 olu baltumi
  • 5 ēd.k. pūdercukura
  • 125 g brūnā cukura
  • Pildījumam
  • 200 g putukrējuma
  • 1 pac. van.cukura
  • Glazūrai
  • 50 g rūgtās šokolādes
  • 1 tējk. sviesta
  • ½tējk. rīvētas citronu miziņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu baltumus saputo stingrās putās, pakāpeniski pievieno pūdercukuru, iecilā brūno cukuru.
  2. Uz sasildītas plāts, kas pārklāta ar cepamo papīru, ar ēdamkaroti liek bezē masas piciņas. Cep sakarsētā cepeškrāsnī (100°) 1 ½stundas. Atdzesē uz restītēm. Cepumu plakano daļu mazliet izdobj, pilda ar putukrējumu, liek kopā pa divi. Pārklāj ar šokolādi.
  3. Šokolādi izkausē ūdens peldē, pievieno sviestu un citrona miziņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi