Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Veģetārā skābētu kāpostu zupa ar auzu pārslām

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 480 g skābētu kāpostu
  • 200 g burkānu
  • 60 g sīpolu
  • 40 g pētersīļu
  • 60 g sviesta vai margarīna
  • 40 g auzu pārslu
  • 60 g krējuma
  • Sīpolloki
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ūdenī vāra skābētus kāpostus, salmiņos sagrieztus vai uz sakņu rīves skaidiņās sarīvētus, sviestā vai margarīnā apceptus burkānus, pētersīļus, sīpolus.
  2. Kad kāposti gandrīz mīksti, tad pievieno auzu pārslas un vāra, līdz mīksti.
  3. Pirms pasniegšanas zupā liek skābu krējumu un sasmalcinātus sīpolu lociņus.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas