Veģetārā skābētu kāpostu zupa ar auzu pārslām

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 480 g skābētu kāpostu
  • 200 g burkānu
  • 60 g sīpolu
  • 40 g pētersīļu
  • 60 g sviesta vai margarīna
  • 40 g auzu pārslu
  • 60 g krējuma
  • Sīpolloki

Pagatavošana

60 min.
  1. Ūdenī vāra skābētus kāpostus, salmiņos sagrieztus vai uz sakņu rīves skaidiņās sarīvētus, sviestā vai margarīnā apceptus burkānus, pētersīļus, sīpolus.
  2. Kad kāposti gandrīz mīksti, tad pievieno auzu pārslas un vāra, līdz mīksti.
  3. Pirms pasniegšanas zupā liek skābu krējumu un sasmalcinātus sīpolu lociņus.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi