Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 375 g ābolu
  • 2 olas
  • 125 g piena
  • 2 ēd.k. pūdercukura
  • 2 ēd.k. biezpiena
  • 25 g liķiera
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus sagriež šķēlē, liek ietaukotā viednē. Saputotus olu dzeltenumus sajauc kopā ar miltiem, pienu, sāli, pūdercukuru, caur sietu izberztu biezpienu un beigās liķieri. Tad iecilā saputotus olu baltumus. Sagatavoto masu uzlaj uz āboliem un cep cepeškrāsnī 25 min.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rūjas salāti

Rūjas salāti

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas