Ābolu gardums

Sastāvdaļas

  • 375 g ābolu
  • 2 olas
  • 125 g piena
  • 2 ēd.k. pūdercukura
  • 2 ēd.k. biezpiena
  • 25 g liķiera
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus sagriež šķēlē, liek ietaukotā viednē. Saputotus olu dzeltenumus sajauc kopā ar miltiem, pienu, sāli, pūdercukuru, caur sietu izberztu biezpienu un beigās liķieri. Tad iecilā saputotus olu baltumus. Sagatavoto masu uzlaj uz āboliem un cep cepeškrāsnī 25 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi