Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu šķēles

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 1-1,5 kg jauno kartupeļu
  • 0.3 kg krējuma (lauku)
  • 0.2 l rūgušpiena
  • Zaļie loki, dilles (pēc izvēles)
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Nomizo kartupeļus. Sagriež apm.1-1,5 cm biezās šķēlēs.
  2. Vāra sālsūdeni.
  3. Sagriež zaļos lokus un dilles (man patīk stipri daudz). Sajauc ar krējumu un rūgušpienu (ja veikala krējums, tad rūgušpienu nevajag) Pieliek sāli.
  4. Kad kartupeļi gatavi (bet ne izjukuši), tos kokāš. Tūlīt virsū uzlej sagatavoto krējuma un zaļumu masu. Samaisa. Noņem no uguns. Un tas ir viss. Var ēst.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas