Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Žāvētu ribiņu - kāpostu zupa

Žāvētu ribiņu - kāpostu zupa

FOTO: Depositphotos.com

Zupai var izmantot arī jaunu biešu lapiņas. Piezīme: es dažkārt lieku arī grūbas, bet tas ir gaumes jautājums.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g žāvētu cūkgaļas ribiņu
  • 300 g kāpostu lapu
  • 4 kartupeļi
  • 3-4 burkāni
  • 1.5 l ūdens
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • Krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Nomazgātu žāvēto gaļu pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, nosmeļ putas un turpina lēni vārīt, pieliekot sīpolu.
  2. Notīrītus kartupeļus sagriež gabaliņos, tāpat arī burkānus, kāpostu lapas nomazgā un sagriež, liek zupā, kad gaļa gandrīz mīksta. Papildina ar sāli un pipariem pēc garšas.
  3. Gatavo gaļu izņem. Ribiņas sagriež, liek katrā šķīvī, uzlej zupu, pārber sasmalcinātus zaļumus. Ja vēlas, papildina ar skābo krējumu.

    Labu apetīti!
    Gatavo gaļu izņem. Ribiņas sagriež, liek katrā šķīvī, uzlej...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Jāņogu želeja

Jāņogu želeja

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas