Debesu manna

Sastāvdaļas

  • 2 l ūdens
  • Sula vai augļi pēc garšas
  • Cukurs pēc garšas manna pēc vēlmēm

Pagatavošana

40 min.
  1. Uzvāra ūdeni un liek klāt vai nu ievārījumu, vai sulu vai augļus, un pavāra pēc nepieciešamības, un tad klāt liek cukuru, un tad ber klāt mannu. Vāra kādas 10 min uz mazas uguns, lai manna briest. Atdzesē nedaudz un tad puto, līdz izveidojas gaisīga masa, un to pasniedz ar pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi