Delikatese

Sastāvdaļas

  • 200 g garneļu
  • 300 g svaigu gurķu
  • 150 g kātu seleriju
  • 150 g zaļo zirnīšu
  • 50 g diļļu
  • 150 g ābolu
  • 200 g majonēzes
  • Sāls, pipari ( pēc garšas)

Pagatavošana

15 min.
  1. Svaigus gurķus un ābolus sagriež salmiņos, selerijas kātus - ripiņās, pievieno iepriekš novārītas un atdzesētas garneles, pievieno garšvielas, pārlej ar majonēzi un samaisa.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi