Cēlais bruņinieks

2005. gada 19. maijs
Foto: IBM
Pagatavošana
120 min
1. Gaļu sagriež šķēlēs un izdauza ar gaļas āmurīti. Sīpolus sagriež gredzenos. Karstumizturīgā traukā kārto kārtām gaļu, sīpolu gredzenus, apber ar ķimenēm, sāli, pipariem, garšvielām, kamēr trauks pilns. Virsējai kārtai jābūt gaļas kārtai, kur virsū uzkaisa sarīvētu sieru un pārlej ar majonēzi. Liek sakarsētā cepeškrāsnī. Tomāts domāts gadījumam, ja gaļa liekas par sausu, tas dod mitrumu, kur gaļai cepties. Siers ar majonēzi dod tādu "dabīgu" vāciņa efektu un ir pats gardākais iznākumā. Kad gatavs, visu "sacepumu" griež šķēlēs un pasniedz pie vārītiem kartupeļiem, rīsiem.
Uz augšu