Cēlais bruņinieks

Sastāvdaļas

  • Liellopu gaļas fileja (vislabāk teļa gaļa)
  • 2 kg sīpolu
  • 200 g ķimeņu siera
  • 1 paciņa majonēzes
  • Garšvielas
  • Var kādu tomātu

Pagatavošana

120 min.
  1. Gaļu sagriež šķēlēs un izdauza ar gaļas āmurīti. Sīpolus sagriež gredzenos. Karstumizturīgā traukā kārto kārtām gaļu, sīpolu gredzenus, apber ar ķimenēm, sāli, pipariem, garšvielām, kamēr trauks pilns. Virsējai kārtai jābūt gaļas kārtai, kur virsū uzkaisa sarīvētu sieru un pārlej ar majonēzi. Liek sakarsētā cepeškrāsnī. Tomāts domāts gadījumam, ja gaļa liekas par sausu, tas dod mitrumu, kur gaļai cepties. Siers ar majonēzi dod tādu "dabīgu" vāciņa efektu un ir pats gardākais iznākumā. Kad gatavs, visu "sacepumu" griež šķēlēs un pasniedz pie vārītiem kartupeļiem, rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi