Tievējamā zupa

Sastāvdaļas

  • 1 kāposts
  • 1 zaļā paprika
  • 1 liels sīpols
  • 1 neliela selerijas sakne
  • 5 tomāti
  • 1 l tomātu sulas
  • 1 kubiņš dārzeņu buljona
  • Garšvielas, čili, zaļumi

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagriež salmiņos kāpostu, seleriju, sīpolus, papriku. Vāra ūdenī, kam pievienots buljona kubiņš. ūdeni tā lai pārsedz dārzeņus vismaz 2 reizes. Kad jau vārās, liek klāt sagrieztus tomātus, pielej tomātu sulu un garšvielas. Vāra tik ilgi, kamēr dārzeņi mīksti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi