Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Fiksais aveņu deserts ziemai

FOTO: Publicitātes

Kolekcijas: Veģetārās
"Gards un ātri pagatavojams aveņu deserts, ko ziemā baudām kā sorbertu vai saldējumu, ar saldējuma karoti ņemot ārā no trauka un pa virsu vēl uzliekot putukrējumu, " teic receptes un foto autore Ieva Belinska, piebilstot, ka pēc līdzīga principa saldētavas krājumiem var sagatavot arī zemenes.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg aveņu
  • 1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Trauku apakšā ber 0,5 kg iepriekš nomazgātu un nosusinātu svaigo aveņu.
  2. Virs ogām lej ar iebiezināto pienu sablendētas avenes (1 kg).
  3. Traukus aizvāko, uzglabā saldētavā. Pirms ēšanas nedaudz atlaidina līdz vēlamajai konsistencei, pārvietojot no saldētavas uz ledusskapi.

    Labu apetīti!
    Traukus aizvāko, uzglabā saldētavā. Pirms ēšanas nedaudz atl...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas