2. Dzeltenumus sakuļ vai sablendē ar banānu un saldinātāju (cukuru, stēviju vai 20 pilieniem falvour drops) viendabīgā masā.
3. Pievieno izsijātus miltus, cieti, cepamo pulveri un kakao (1 ēd. k., bet ja garšo šokolādīgāk, tad divas), un atkal visu kārtīgi izmaisa.
4. Olbaltumu uzputo stingrās putās un vairākos piegājienos iemaisa sagatavotajā pamatmasā.
5. Mīklu klāj uz cepamās paplātes (kā biskvītu ruletei), izlīdzina un cep 175 grādos aptuveni 15 minūtes (cepšanas laiks mazliet var atšķirties no cepeškrāsns veida).
6. Kad biskvīts gatavs, to sagriež vienādos 3 vai 4 gabaliņos.
7. Pagatavo pildījumu sablendējot 1 banānu, biezpienu, vaniļu un saldinātāju.
8. Kārto kūciņu: biskvīts - pildījums - biskvīts… pa vidiņu ieliekot arī svaigi grieztu banānu kārtiņu.
9. Dekorē ar kakao un pasniedz. ❗️ja biskvīts šķiet pasauss, liekot to starp kārtām apslaka ar sīrupu!