Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Bekons nav paslēpies starp maizes šķēlēm, bet grezni tās ir ieskāvis.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Baltmaize
  • Tomāts
  • Siers
  • Bekons
  • Mērces pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Ņem 2 baltmaizes šķēles un apziež ar sev iecienītu mērču kombināciju, piemēram, majonēzi un kečupu vai majonēzi un BBQ vai saldā čili mērci.
  2. Uz maizītes liek šķēli tomāta un vairākas šķēlītes siera. Svarīgi - vēlams, lai siers ir patiesi labi kūstošs.
  3. Tad lielākais darbiņš - maizīte rūpīgi no visām pusēm jāietin bekona šķēlē.

    Ņem vērā - izvēlies bekonu, kas sagriezts pēc iespējas garākās šķēles, jo cepoties, tas saraujas un var "nostiepties" nost no maizītes. Ideāla izvēle - Amerikāņu bekona šķēles.
  4. Maizīti liek uz sakarsētas pannas un cep uz vidēji zema karstuma. Bekonam jāizdodas kārdinoši brūnam, bet maizītei jāizsilst kārtīgi, lai izkusis siers, tāpēc kādu brīdī visu droši sildi zem vāka.

    Lai labi garšo!
    Maizīti liek uz sakarsētas pannas un cep uz vidēji zema kars...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas