Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dzidrie āboli bez cukura

FOTO: Publicitātes

Kolekcijas: Fotoreceptes
Vecais, labais 'Dzidrais' jeb dzidro ābolu biezenis bez cukura. Glabājas labi!
Receptes un foto autore: Vineta Grudule
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Dzidrie āboli
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sāk ar āboliem. Ja nepieciešams nomazgāt, tad mizo un izņem serdes.
    Sāk ar āboliem. Ja nepieciešams nomazgāt, tad mizo un izņem...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  2. Sagriež gabalos un liek katrā vārīties.
    Sagriež gabalos un liek katrā vārīties.

    FOTO: Publicitātes

  3. Man patīk, kad paliek ābolu gabaliņi, bet var vārīt (uz lēnas uguns) līdz pilnīgam biezenītim.
    Man patīk, kad paliek ābolu gabaliņi, bet var vārīt (uz lēna...

    FOTO: Publicitātes

  4. Karstu biezeni pilda burkās.
    Karstu biezeni pilda burkās.

    FOTO: Publicitātes

  5. Aizvāko un glabā līdz sakārojas.

    Lai labi garšo!
    Aizvāko un glabā līdz sakārojas. 

Lai labi garšo!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas