Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Sulīgās kabaču kotletes

FOTO: Publicitātes

Kabaču sezonas hits - ideāli sulīgas un gardas kotletes!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 1 kg maltās gaļas
  • 2 kabači vai cukīni
  • 4 šķipsna/s ķiploka
  • 1 sīpols
  • 1 sauja svaigs baziliks, sakapāts
  • Sāls pēc garšas
  • Cepamais pulveris šķipsna/s
  • Pārliešanai
  • 200-250 ml buljons, saldais krējums vai sablendēti konservētie tomāti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Vienu kabaci sarīvē uz smalkās rīves un pievieno kotlešu masai, otru - sagriež šķēlēs.
  2. Samīca kotlešu masu, veido kotletes, apcep uz pannas no abām pusēm zeltaini brūnas.
  3. Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
  4. Liek kotletes cepamtraukā pamīšus ar kabaču šķēlēm (ja ir luste, tās var iepriekš apcept).
  5. Cepamtrauka saturu pārlej ar krūzīti buljona, saldo krējumu vai sablendētiem konservētajiem tomātiem un cep krāsnī 20-25 minūtes. Ja vēlas, pāris minūtes pirms cepšanas beigām var pārbērt kotletes ar rīvētu sieru.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbja, burkānu, zaļo zirnīšu un kukurūzas sautējums ar cūkgaļu

Ķirbja, burkānu, zaļo zirnīšu un kukurūzas sautējums ar cūkgaļu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas