Kabaču sezonas hits - ideāli sulīgas un gardas kotletes!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
8
porcijas
1kgmaltās gaļas
2kabači vai cukīni
4šķipsna/sķiploka
1sīpols
1saujasvaigs baziliks, sakapāts
Sālspēc garšas
Cepamais pulverisšķipsna/s
Pārliešanai
200-250mlbuljons, saldais krējums vai sablendēti konservētie tomāti
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
50 min.
Vienu kabaci sarīvē uz smalkās rīves un pievieno kotlešu masai, otru - sagriež šķēlēs.
Samīca kotlešu masu, veido kotletes, apcep uz pannas no abām pusēm zeltaini brūnas.
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
Liek kotletes cepamtraukā pamīšus ar kabaču šķēlēm (ja ir luste, tās var iepriekš apcept).
Cepamtrauka saturu pārlej ar krūzīti buljona, saldo krējumu vai sablendētiem konservētajiem tomātiem un cep krāsnī 20-25 minūtes. Ja vēlas, pāris minūtes pirms cepšanas beigām var pārbērt kotletes ar rīvētu sieru.