Šampinjonu zupa

Sastāvdaļas

  • 200 g šampinjonu
  • 40 g sviesta
  • 30 g miltu
  • 3 /4 l gaļas buljona
  • 1 /8 l salda krējuma
  • Sāls
  • Paprika
  • 1 olas dzeltenums
  • Drusku kondensēta piena (bez cukura)
  • 2 cieti vārītas olaspētersīļi

Pagatavošana

1 min.
  1. Šampinjonus sagriež plānās šķēlītēs. sakarsētā sviestā sautē sēnes apmēram 10 minūtes. Tad uzkaisa miltus un pamazām pievieno verdošu gaļas buljonu. Pēc tam - krējumu. Kad uzvārījusies - garšvielas. Sabiezina ar olas dzeltenumu un kondensētā piena maisījumu. Pasniedzot pārkaisa ar kapātu olu un pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi