Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Jēra šķiņķa cepetis ar pavasara dārzeņiem

2021. gada 6. aprīlis
Izcila Itālijas reģionu garšas kārpiņu pasvītrojoša recepte! Jēra gaļas recepti man rādīja mazā itāļu ciematā Foligno, netālu no Asīzes. Vidusjūras piekrastes ēdiens - ļoti ātri pagatavojams un baudāms pavasarī ar glāzi atvēsināta baltvīna.
Receptes autors: Lauris Aleksejevs "36.līnija"
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
140 min
1. Sagatavo nepieciešamos produktus.
Foto: Publicitātes
2. Jēra šķiņķi pārkaisa ar sāli, pipariem un apcep sakarsētā pannā, pievienojot olīveļļu un ķiploku daiviņas.
Foto: Publicitātes
3. Cepešpannā liek sagrieztus sīpolus, zaļos zirnīšus, pākšu pupiņas, burkānus, zaļos lociņus un timiāna zariņu.
Foto: Publicitātes
4. Pievieno baltvīnu un apcepto jēra šķiņķi, cepešpannai liek vāku un gatavo cepeškrāsnī 150 grādos 1,5 -2 stundas.
Foto: Publicitātes
5. Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu