Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jēra šķiņķa cepetis ar pavasara dārzeņiem

Kolekcijas: Fotoreceptes
Izcila Itālijas reģionu garšas kārpiņu pasvītrojoša recepte! Jēra gaļas recepti man rādīja mazā itāļu ciematā Foligno, netālu no Asīzes. Vidusjūras piekrastes ēdiens - ļoti ātri pagatavojams un baudāms pavasarī ar glāzi atvēsināta baltvīna.
Receptes autors: Lauris Aleksejevs "36.līnija"
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Jēra šķiņķis
  • Sīpoli
  • Burkāni
  • Zaļās pākšu pupiņas
  • Ķiploki
  • Timiāns
  • Zaļie lociņi
  • Sāls
  • Pipari
  • Olīveļļa
  • Sauss baltvīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

140 min.
  1. Sagatavo nepieciešamos produktus.
    Sagatavo nepieciešamos produktus.

    FOTO: Publicitātes

  2. Jēra šķiņķi pārkaisa ar sāli, pipariem un apcep sakarsētā pannā, pievienojot olīveļļu un ķiploku daiviņas.
    Jēra šķiņķi pārkaisa ar sāli, pipariem un apcep sakarsētā pa...

    FOTO: Publicitātes

  3. Cepešpannā liek sagrieztus sīpolus, zaļos zirnīšus, pākšu pupiņas, burkānus, zaļos lociņus un timiāna zariņu.
    Cepešpannā  liek sagrieztus sīpolus, zaļos zirnīšus, pākšu p...

    FOTO: Publicitātes

  4. Pievieno baltvīnu un apcepto jēra šķiņķi, cepešpannai liek vāku un gatavo cepeškrāsnī 150 grādos 1,5 -2 stundas.
    Pievieno baltvīnu un apcepto jēra šķiņķi, cepešpannai liek v...

    FOTO: Publicitātes

  5. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas