Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Veselīgais šokolādes braunijs

2021. gada 16. marts
Foto: Publicitātes
Šī ir veselīgāka braunija recepte, jo nav pievienots rafinēts cukurs un kviešu milti.
Vairāk veselīgu recepšu blogā "Healthy choices by Sabine".
Pagatavošana
40 min
1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 170°C.
2. Izkausē uz pannas uz zemas - vidējas temperatūras šokolādi, kokosriekstu eļļu un medu, visu kārtīgi samaisa.
3. Šokolādes masu liek bļodā, pievieno pienu, maisa līdz viendabīgai masai.
4. Tad lēnām pievieno visas pārējās sastāvdaļas - miltus, sodu, kakao un cepamo pulveri.
5. Izklāj kvadrātveida cepamo trauku ar cepamo papīru, ieklāj mīklu.
6. Cep 170 grādos 30 minūtes.

Foto: Publicitātes
7. Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu