Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Veselīgais šokolādes braunijs

FOTO: Publicitātes

Šī ir veselīgāka braunija recepte, jo nav pievienots rafinēts cukurs un kviešu milti.
Vairāk veselīgu recepšu blogā "Healthy choices by Sabine".
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 120 g rīsu miltu
  • 100 ml augu piena
  • 3 ēd. k. medus
  • 150 g tumšās šokolādes
  • 80 g kokosriekstu eļļas
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 3-4 tējk. kakao
  • 1/2 tējk. sodas
  • 50 g šokolādes (dekorēšanai)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 170°C.
  2. Izkausē uz pannas uz zemas - vidējas temperatūras šokolādi, kokosriekstu eļļu un medu, visu kārtīgi samaisa.
  3. Šokolādes masu liek bļodā, pievieno pienu, maisa līdz viendabīgai masai.
  4. Tad lēnām pievieno visas pārējās sastāvdaļas - miltus, sodu, kakao un cepamo pulveri.
  5. Izklāj kvadrātveida cepamo trauku ar cepamo papīru, ieklāj mīklu.
  6. Cep 170 grādos 30 minūtes.

    Cep 170 grādos 30 minūtes.

    FOTO: Publicitātes

  7. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Veģetārais pupiņu kotletes burgers

Veģetārais pupiņu kotletes burgers

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas