Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Skābu kāpostu zupa ar kūpinājumu

Skābu kāpostu zupa ar kūpinājumu

FOTO: Veronika Levša

Silda sirdi un dvēseli. Kārtīgs smeķis gan no kūpinājuma, gan no kāpostiņiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kūpinātas ribiņas
  • Skābi kāposti
  • Kartupeļi
  • Burkāni
  • Garšvielas
  • Lauru lapas
  • Graudu pipari
  • Sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Ribiņas liek katlā vārīties, klāt graudu pipari un lauru lapas. Lauru lapas pēc 30 minūtēm izņem no katla ārā.
  2. Burkānus nomizo, nomazgā un sarīvē uz rupjas rīves, cep pannā ar sviestu, līdz zeltainam brūnumam, tad pievieno kāpostus, apcep visu nedaudz un atstāj pannā.
  3. Gaļu izņem no katla ārā, burkānus un kāpostus liek katlā iekšā. Gaļu sagriež gabalos. Arī katlā iekšā. Lai vārās!
  4. Kartupeļus nomizo, nomazgā un sagriež kubiciņos, liek katlā iekšā, un vēl vāra apmēram 30 minūtes. Kopumā vārīšanas laiks 2 stundas un 30 minūtes.
    Pasniedz ar skābo krējumu.

    Labu apetīti!
    Kartupeļus nomizo, nomazgā un sagriež kubiciņos, liek katlā...

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas