Sākums > Receptes > Zupas

Skābu kāpostu zupa ar kūpinājumu

2021. gada 16. marts
Foto: Veronika Levša
Silda sirdi un dvēseli. Kārtīgs smeķis gan no kūpinājuma, gan no kāpostiņiem.
Pagatavošana
180 min
1. Ribiņas liek katlā vārīties, klāt graudu pipari un lauru lapas. Lauru lapas pēc 30 minūtēm izņem no katla ārā.
2. Burkānus nomizo, nomazgā un sarīvē uz rupjas rīves, cep pannā ar sviestu, līdz zeltainam brūnumam, tad pievieno kāpostus, apcep visu nedaudz un atstāj pannā.
3. Gaļu izņem no katla ārā, burkānus un kāpostus liek katlā iekšā. Gaļu sagriež gabalos. Arī katlā iekšā. Lai vārās!
4. Kartupeļus nomizo, nomazgā un sagriež kubiciņos, liek katlā iekšā, un vēl vāra apmēram 30 minūtes. Kopumā vārīšanas laiks 2 stundas un 30 minūtes.
Pasniedz ar skābo krējumu.

Labu apetīti!
Foto: Veronika Levša
Uz augšu