Cūkgaļas karbonādes ar lielisku spinātu, tomātu un puravu pildījumu, kas paslēpts zem viegli pikantas, divu sieru cepurītes.
Receptes un foto autore: Mārīte Eglīte
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
1kgcūkgaļas karbonādes
Panējumam:
4olas
2ēd. k.kukurūzas miltu
2ēd. k.auzu miltu
2ēd. k.rīsu miltu
Sāls
Pipari
Pildījumam:
100gspinātu
200gplūmju tomātiņi
1/2puravi
1daiviņa/sķiploka
Sāls
Pipari
Cepurītei:
100gmocarella
50gcietā siera
4olu dzeltenumi
1daiviņa/sķiploka
1ēd. k.graudainās sinepes
1ēd. k.dižonas sinepes
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
60 min.
Sagriež un izklapē cūkgaļas šķēles.
Olas sakuļ ar nedaudz sāli, miltus samaisa kopā un pieber garšvielas.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Panē izklapētas cūkgaļas šķēles miltos, tad olā, cep zeltaini brūnas. Izkārto uz cepešpannas.
No sākuma apcep puravu ar ķiploku, tad pievieno uz pusēm sagrieztus tomātiņus, beigās pieber spinātus un apkaisa ar šķipsniņu sāls, cep līdz spināti ķļuvuši mīksti.
FOTO: Publicitātes
Gatavo cepurīti. Sierus un ķiploku sarīvē, sajauc ar olas dzeltenumiem un sinepēm.
Uz apceptajām gaļas šķēlēm liek dārzeņu pildījumu.