Cūkgaļas karbonādes ar lielisku spinātu, tomātu un puravu pildījumu, kas paslēpts zem viegli pikantas, divu sieru cepurītes.
Receptes un foto autore: Mārīte Eglīte
Pagatavošana
60 min
1. Sagriež un izklapē cūkgaļas šķēles.
2. Olas sakuļ ar nedaudz sāli, miltus samaisa kopā un pieber garšvielas.
Foto: Receptes.lv
3. Panē izklapētas cūkgaļas šķēles miltos, tad olā, cep zeltaini brūnas. Izkārto uz cepešpannas.
4. No sākuma apcep puravu ar ķiploku, tad pievieno uz pusēm sagrieztus tomātiņus, beigās pieber spinātus un apkaisa ar šķipsniņu sāls, cep līdz spināti ķļuvuši mīksti.
Foto: Publicitātes
5. Gatavo cepurīti. Sierus un ķiploku sarīvē, sajauc ar olas dzeltenumiem un sinepēm.
6. Uz apceptajām gaļas šķēlēm liek dārzeņu pildījumu.