Dzērveņu kūka

Sastāvdaļas

  • 500 g dzērveņu
  • 2 glāze/s pūdercukura
  • 4 olu baltumi
  • Četrstūrainie cepumi

Pagatavošana

90 min.
  1. Dzērvenes noskalo, saberž ar koka karoti, pievieno pūdercukuru un olu baltumus. Puto, līdz izveidojas viendabīga masa.
  2. Krēmu sadala 2 daļās. Lēzenā traukā liek cepumu kārtas un pārklāj ar krēmu. Visu rotā ar dzērvenēm.
  3. Kūku uz stundu ieliek ledusskapī.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi